11 Ocak 2016 Pazartesi

Farmasi Katalog

Farmasi Kozmetik’ten güncel haberler, ürünler ve yeni ürünler hakkında haberlerin yer aldığı katalog için tıklayınız.
Farmasi Kozmetik 5 Kıtada 122 Ülkeye ihracat yaparak 360 milyon insana ulaşmıştır. Farmasi Kozmetik Türk Halkına iş İmkanı sunarak bayilik imkanları tanıyor. Türkiye’de kişisel bakım kozmetik ürünlerine talebin her geçen gün artması, kullanıcıların memnuniyeti %100 garanti veriyor. Türkiye genelinde farmasi bayilikleri açılıyor ve Türk halkının Farmasi'ye olan ilgisi kat kat artmaya devam ediyor.

Farmasi ürünleriyle kendinize ait kozmetik mağazası açabilir, var olan kozmetik mağazanızın bir bölümünde de satışını yapabilirsiniz. Farmasi Kozmetik ürünlerinin kökeni eczacılıktan geldiği için ürünlerimizin tedavi edici özellikleri vardır. Farmasinin sağlık ürünleri doktorların reçetelerinde yer buluyor. Farmasiye üye olup Farmasi ürünlerini eczanelerde satışını yapabilirsiniz.

Farmasi ürünlerini Aktarlarda, kozmetik mağazalarında,  dükkanlarda, marketlerde, eczanelerde var olan dükkanlarınızda, hatta kuaförlerde olmak üzere Farmasi ürünlerinin satışını yapabilirsiniz.

Farmasiye kayıt olmanız durumunda Farmasi Üyelik formumuzu doldurun sizleri arayalım veya  +90 (549) 794 94 25 nolu telefonumuzu arayın her konuda sizlere yardımcı olalım.

Farmasi Kozmetikle iş yeri açabilir iş sahibi olabilirsiniz.
Farmasi Esnaf olan herkese Bayilik veriyor. Farmasi üyesi olmanız yeterli...

Farmasi Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder